'Aardbevingsvlogger'

Eveline en ik wonen en werken in Noord Groningen, midden in het aardbevingsgebied. In het kader van de versterkingsoperatie gaat ons huis gesloopt worden om plaats te maken voor nieuwbouw.

Vanaf september 2017 tot eind december 2019 produceerde ik voor RTV Noord regelmatig vlogs over onze situatie. Maar ik besteedde ook aandacht aan allerlei andere zaken die spelen in dit hele complexe traject. 

Het was even wennen aan deze hele nieuwe uitingsvorm, maar gaandeweg heb ik er steeds meer plezier in gekregen. Op deze pagina treft u een selectie aan van de vlogs.

Voor meer vlogs (ik heb in totaal zo een 75 gemaakt voor RTV Noord), kun je hier terecht.

Vlogs maken is in wezen ‘t zelfde als film maken; meestal met jezelf als hoofdpersoon. Je vertelt ‘t verhaal vanuit jouw beleving. Vlogs kan je zo simpel of ingewikkeld maken als je wil. 

Denk je erover na om zelf vlogs te gaan maken? Als hobby of voor je bedrijf of instelling? Neem dan contact met me op. Bij voldoende belangstelling ga ik cursussen opzetten.

Eerste Vlog, 8 september 2017

Vlog 25: Schokkend Land

Op de muziek van 'Brandend Zand'....

Vlog 61

De laatste tijd maak ik, samen met Enno Zuidema, reportages over interessante plekken in onze omgeving. Enno is stedebouwkundige en betrokken bij verschillende versterkingsoperaties in dit gebied

Vlog 12, 28 november 2017

Lente 2020

Vlog 29, 29 maart 2018

Het nieuwe huis is in drie dagen in elkaar gezet..

Ook na beëindiging van de serie voor RTV Noord blijf ik vlogs maken over de voortgang bij ons

Vlog 43, 10 september 2018

Vlog 6, 12 oktober 2017